Eroottiset blogit vanhempaa pillua

paketin näkkileipä. Antti pani Teron suuta muutaman minuutin, kunnes tuli ja antoi sperman valua Teron kurkusta alas. Antti työnsi enematulpan syvälle Teron pyllyyn ja kiristi sen kiinni tulpassa olevasta vivusta. Tero oli kuitenkin heidän kokoerostaan, joka korosti alistaja-alistettu asetelmaa. Mitä, pitäisitkö itse näppisi irti, jos sulta olisi tällainen jo kerran tänän pässyt karkaamaan mutta sait takaisin? En muistanut milloin olisin ollut näin sekä henkisesti että fyysisesti jännittävässä tilanteessa. Tero jäi pois pysäkiltä, josta oli sovittu ja bussin jatkettua matkaa tien toisella puolella oli pysäköity sininen BMW, jossa oli tummahiuksinen, parrakas ja  roteva mies. Tiina oli Teron ensimmäinen nainen, ja suhde oli kaikin puolin tasapainoinen.

Eroottiset blogit vanhempaa pillua - Prague incall hierontaa

Karjui Antti Sulla onkin todella maukkaannäköinen peppu. Jonkun aikaa yritettyän Tero sai kuitenkin alushousut vedettyä alas. Naiminen tapahtuikin usein vasta julman rangaistuksen jälkeen, niin että Tero pylly tai koko ruumis oli viiruilla kepiniskuista. Sitten Antti käski Teroa ojentamaan kätensä seinän keskellä oleviin remmeihin. Aika pitkälle sä olet pässyt, olisit mielummin seurannut rantaa kuin noussut tänne. Se olisi hänelle sama kuka dominoisi ja pakottaisi; tärkeintä oli nöyryytetyksi ja alistetuksi tuleminen.

Eroottiset blogit vanhempaa pillua - O w

Amateur fuck selfie viola milf Älä enä, Setä ei Vielä vähän Vähän ajan kuluttua Antti kuitenkin laittoi hanan kiinni. Erän puun kohdalla Antti komensi Teroa: No nyt maahan. Tätä jatkui kauan, Terosta se tuntui ikuisuudelta, nainti videot fucking macines com hän alkoi taas itkeä ja kyyneleet sekoittuivat suusta tulevaan limaan ja Antin kullista tuleviin eritteisiin. Tero aneli armoa, mutta tietenkin turhaan.
eroottiset blogit vanhempaa pillua Asiantuntija arabi jättämisestä sisään espoo
eroottiset blogit vanhempaa pillua 574
eroottiset blogit vanhempaa pillua Matiaksen kevyet työnnöt tahdissani alkoivat olla vaativampi, eikä Tepon käsi hiuksissani antanut minun ottaa etäisyyttä. Erityisesti Tero toivoi, että Tiina istuisi hänen pällänsä ja pakottaisi nuolemaan pillua sekä pyllyreikä. Jumalauta pimppi, nyt teit elämäs virheen.

Ylin Sukupuoli Isot Tissit: Eroottiset blogit vanhempaa pillua

Hän iski minulle silmä ja punastuin. Antti löi Teroa niin kovaa poskeen, että Tero horjahti sivulle. Antti ruoski Teron koko selän ja pepun täysin sinipunaiseksi. Antti otti esille dildon jostä lähti sähköjohto. Jonkun ajan kuluttua Jore kuitenkin komensi Teron kontalleen panoasentoon.

Mies harrasti seksiä: Eroottiset blogit vanhempaa pillua

Pieneen kylän Hämeenlinnan suunnalla piti mennä kahden bussin kanssa ja sitten Antti tulisi hakemaan hänet bussipysäkiltä. Ne olivat aivan uusia ja metallisia, joten nipistys oli todella kivulias. Kun Tero ei heti vastannut, Antti huusi: Nyt rupeet vastaileen vähän nopeemmin tai mä suutun Tero vaikersi: e-e-ei ole Antin kulli alkoi pikkuhijaa taas herätä. Kului ainakin tunti, kunnes Antti astui huoneeseen ratsupiiska kädessä. Täysin toivosta luopuneena Tero aneli Mä teen mitäs sä haluat, mä suostun kaikkeen. Antti totesi tiukasti ja laittoi kaulapantaan taan ketjun kiinni. Mä haluan, että mun mies laukeaa, kun toinen mies runkkaa sitä. Mä haluan, että sekin saa tietä miten hyvin sä otat suihin, Tepon äni leikkasi hetkeksi tilanteen poikki. Lopetettuaan työnsä, Antti totesi: Hiukset saavatkin sitten kasvaa kunnolla, niin kuin tytöillä kuuluu. Hänen treenattu kroppansa oli kuuma. Antti otti raipan käteensä ja alkoi hivellä sitä Teron esille kohotettua pyllyä. Koska Teron kädet oli sidottu käsiraudoilla, asento oli varsin epämukava. Kakkaspermavaahto maistui kammottavalta, vaikka Tero olikin jo maistanut omaan kakkaansa ja Antin spermaa. Oluesta ja punaviinistä huolimatta hän maistui hyvältä, hieman makealta. Antti työnsi Dildon hyvin syvälle, veti mekanismilla dildon nystyrät ulos, sammutti valot ja poistui. Vähän epäröityän Tero teki työtä käskettynä, jonka jälkeen Jore jatkoi: nosta pylly ylemmäs ja levitä sitä vähän joo just noin.

0 kommentit
Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *