Aistien talo tallinna hieronta

joko taitavin käsin tai aistillisella suulla tai jollain muulla ihanalla kehon osalla. Tasapainottava ranskanpolynesialainen hieronta 60 min 53   /. Ei liukuhihnahiplausta eikä kylmä pikarunkkausta. Hierotaan jalkapohjat ja sären alaosa. Jalkaterän reflektoriset vyöhykkeet vaikuttavat kaikkiin elin-järjestelmiin. Hieronta alkaa niska-hartiaseudulla sisältäen myös käsivarsien, kaulan ja pän hieronnan. Hieronnassa käytetän korkealaatuisesta appelsiini-tuoksuista öljyä, joka jättä ihon kevyesti tuoksuvaksi ja silkkisen sileäksi.   cinq Mondes viisi maailmaa. Hunajahieronta vähentä jännitystä selkä-alueella ja rentouttaa pikaisesti koko elimistöä. Tavoitteena on parantaa lihaksiston hapensaantia ja sidekudoksen joustavuutta sekä ennakoida vammoja ja edistä jo syntyneiden vaurioiden paranemista. 150 / 30 min, laajemmat, bDSM-sessiot joko Tiian tai Jounin kanssa alk. Flavonoideja, jotka toimivat elimistössä antioksidantteina ja suojaavat sydän- ja verisuonisairauksilta sekä edistävät serotoniinin ja endorfiinien tuotantoa. Hierontaan voidaan myös liittä esim. Hieronta hidastaa henkistä ja fyysistä jännitystä ja sillä on sekä suorat että heijastuvat vaikutukset kehoon ihon hermosektoreiden kautta, jotka liittyvät läheisesti keskushermostoon. Suklaahieronta 50 min 50   /. Kestävien tulosten saavuttamiseen suosittelemme hierontakurssia 4-5 kertaa kuukaudessa. Rajatut fetissi ja kipusessiot joko Tiian tai Jounin kanssa alk. Lomi-Lomi -hieronnassa käytetän pitkiä syviä liikkeitä ja kyynärvarrella aiheutettavaa painetta. Hieronnassa käytetän hennosti hajustettua lämmintä argan-, seesam- ja oliiviöljyn sekoitusta. Cinq Mondes vie Sinut matkalle maailman eri paikkoihin, joista kosketuksen taiteen vanhat perineet tulevat.

Aistien talo tallinna hieronta - Thai Hieronta Kerava Aistien

Rentouttava balilainen hieronta 60 min 53   /. Suklaa sisältä kaakaopavuista saatavaa kofeiinia ja polyfenolia, jotka kiinteyttävät vartaloa, ravitsevat, kosteuttavat ja kiinteyttävät ihoa ja mikä tärkeintä: auttavat vähentämän selluliittia. Hoitoasiantuntijan käsihierontatekniikka tarjoaa lievitystä vartalon jännitteille ja stressille ja poistaa kuona-aineita ja lihaskipuja. Hierontaan käytetän ihoa nuorentavaa Monoi de Tahiti -öljyä ja noni-hedelmien palsamia. Immuniteettijärjestelmä vahvistavat eteeriset öljyt vaikuttavat ihmisen kehossa jopa 72 tuntia parantaen ihon joustavuutta. Suositellaan lihasjännitysten lievittämiseen, unihäiriöihin ja stressin poistoon. Selkähieronta auttaa lieventämän näitä lihasjännityksiä lisämällä lihasten elastisuutta ja parantaen hapen märä lihaksissa. Hierontaa seuraa rentoutuminen sekä kuppi yrttiteetä viihtyisässä rentoutushuoneessa. Thai-jalkahieronta sopii hyvin stressiä ja henkistä väsymystä vastaan, mutta myös lievittämän monia terveydentilan ongelmia.

Aistien talo tallinna hieronta - Aistien Talo Aistillinen

Todellinen hierontatekniikoiden taide, joka toimii koko vartalossa. Öljyjen ja thai hieronta järvenpää fuking doll voiteiden käyttö yhdistettynä liukuvaan hierontatekniikkaan on saanut vaikutteita intialaisesta Ayurveda-opista. Hoito Hinta / Tarjous-hinta, klassinen selkähieronta 30 min 29 /. 120 / noin 30 min, seksisessiot, tiian kanssa kahden 250 /h tai 400 /2h. Syvästi rentouttava rituaali edustaa Pohjois-Afrikan alueen historiallisesti puhdasta hyvänolontunnetta. Rentouttava pohjoisafrikkalainen hieronta 60 min 53 /. Perinteisen hieronnan kevyisiin otteisiin perustuva hoitohieronta, joka on kohdistettu sekä rentoutumiseen että erilaisten sairausoireiden vaikuttamiseen verenkiertoon imeytyvien eteeristen öljyjen molekyylien kautta. Cinq Mondes hieronnat, uutuus! Virolaisen hunajan hoito- ominaisuudet auttavat vahvistamaan elimistön vastustuskykyä ja nuorentavat ihoa. Aromahieronta 60 min 50 /. Kiinteyttävä intialainen Ayurveda-hieronta 60 min 53 /. Tällainen vaikutus syntyy asiakkaan ja hierojan käsien välisen energiakierron kautta.

0 kommentit
Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *