Vaimo saa vierasta pillua tarjolla

vaimo saa vierasta pillua tarjolla

matkatavarat valmiiksi, kun vaimoni lähti viemän lapsia mummolaan hoitoon siksi aikaa, kun vanhemmat olisivat rentoutumassa. Vaimo saa viimein isoa vierasta kullia Olin jo aiemmin pättänyt, että tällä reissulla toteuttaisimme jutun, mistä oli ollut puhetta. Vaimo hinkkasi persettän miehen etumusta vasten ja mies hyväili tämän lantiota ja tissejä. Mies alkoi jopa hieroa rakkaani pillua ja jopa työnsi sormensa tämän sisän. Näin kaiken aitiopaikalta, mutta olin vain ärimmäisen kiihottunut. Kauaa ei lepoa kestänyt, kun vieras mies jo oli narttunsa pillun kimpussa.

Keskustelu: Vaimo saa vierasta pillua tarjolla

Vaimo kertoi olevansa todella tyytyväinen ja ylpeä itsestän, mutta sanoi myös, ettei mies ollut mitän verrattuna minuun. Paula tnassi kiihkeän miesryhmän ympäröimänä, mutta pystyin silti näkemän hänet. Puhe kiihotti mua niin paljon että laskin housut alas niin että jäykkä kullini tuli esille. Olet alle 18 vuotta, tämän keskustelupalstan sisältö ei ole lapsille sopivaa. Ja jotta rintasi suorastaan huutavat leipomista. Vaimo hinkkasi persettän miehen etumusta vasten ja mies hyväili tämän lantiota ja tissejä. Elina vilkaisi muhun päin ja iski silmä. Paula nieli mällit kuuliaisesti. Mun piti voidella kulli jo pelkästän kun otin sen sisälle pilluun.

Vaimo saa vierasta pillua tarjolla - Vaimoni antaa pillua kimpassa

Sinapin kanssa makkara on todella hyvä. Seuraavaksi vaimo hyökkäsi miehen etumukselle ja alko heti avata farkunnappeja. Hetken aikaa korokkeella tanssittuaan Paula pätti haluavansa myös koskettelua. Myös kivekset saivat paljon imuttelua ja kielihoitoa ja huomasin kuinka kiimassa mies oli. Voisin mennä tuonne festari alueelle katselemaan millaista lihaa olisi markkinoilla. Upea posliinipillu ei jänyt varmasti keneltäkän huomaamatta ja baarin tytöt mullkoilivat vaimoani vihaisesti tämän vietyä kaiken huomion. Vaimo tuli luokseni baaritiskillä ja näytti tyytyväiseltä. Miltäs kuulostaa, lähdenkö pitämän markkinapuhetta? Kello oli noi kymmenen, joten tanssilattia oli aika tyhjä.

Ilmaista pillua tarjolla netissä: Vaimo saa vierasta pillua tarjolla

vaimo saa vierasta pillua tarjolla Vaimo keinutti vartaloaan todella seksikkästi, ja alla korokkeen olevat näkivät erittäin selvästi mekon alle, mistä vaimo innostui sanoinkuvaamattomasti. Painoin terskan sisälle, Elina värähti. Tiedän että ajatus voileivästä kiihottaa sua mutta nyt toteutetaan mun toiveita. Mä ja joku toinen mies.
vaimo saa vierasta pillua tarjolla Dating singles sites valkeakoski
vaimo saa vierasta pillua tarjolla Kerava seksi oulu seksi treffit
Milf fuck site i want a fuck buddy 806

Videos

Takaapäin ratsastaa kairata pyllynreikä Suomilutka saa isoa parrua pillun reikänsä suomipoke. Tiedät että mä mua ei kamerat haittaa mutta luulen että mies ei ole siihen välttämättä halukas. Jep, et kerro asiasta mitän. Välillä teki kovasti mieli mennä katsomaan mitä asuntovaunussa tapahtuu mutta valtoin sitten mieleni ja vain odottelin. Päivä, kuukausi, keskustelujen Etusivulle. Paula on aina ollut hyvin luonteva alasti ja onkin jopa strippaillut minulle joskus. Vihdoinkin sovittu päivä koitti ja olimme kotona valmistautumassa keskivertoa huomattavasti tuhmempaan baari-iltaan. Mies ei pystynyt enä pidättelemän vaan laukesi voimakkaasti vaimoni suuhun. Pelkäsin että takapuoli repeä jos pästän painamaan myös tiukempaan reikän. Pelkkä ajatus saa stondiksen aikaan. Vaimo innostui heti ja aloimme suunnitelemaan miten ja missä vilauttelu tapahtuisi. Tanssilattia alkoi täyttyä ja Paulan kiima kasvoi kasvamistaan. Tarkoituksenamme oli että vaimo tanssisi tanssilattialla ja paljastelisi upeaa kroppaansa ja minä istuisin aivan tanssilattian viereisessä pöydäss ja nauttisin näystä. Mä haluaisin kyllä nähdä mitä saat aikaan. Nännisi ovat suuret ja todella pehmät. Paula huusi kiihkoissaan ja sai monta vaginaorgasmia upeassa panossa. Oli uskomattoman kiihottavaa nähdä oman vaimon pä pumppaamassa vieraan miehen jalkojen välissä. Menimme baarin yläkertaan ja vaimo keikutti peppuaan seksikkästi kävellessämme. Tunsin kullissa kuinka Elina käytti takapuolen lihaksia ja painoi tiukasti kulliani. Paula tajusi korokkeen olevan täydellinen paikka paljastelulle ja nousi pättäväisesti sen pälle. No hei, mulla on idea. Mies nuoli pillua ja peppureikä ja rakas vaimo sai valtaisan orgasmin. Elina painoi takapuoltaan mua kohti niin että kulli painautui kokonaan sisälle. Paula lähti tanssilattialle ensimmäisten joukossa, eikä todellakaan ujostellut. Yli 18-vuotiaat voivat tarkastella palstan sisältöä ja osallistua keskusteluun omalla vastuullaan. Jäin itse seinän taakse kurkkimaan ja huomasin, kuinka kies veti vaimon mekon pois tissien pältä ja veti helman niin ylös, että mekko oli käytännössä enä vain vatsan pällä. Kumpaan reikän otat, kysyin. Tämän jälkeen Paula pyllisti miehelle ja näytti tälle kaiken. vaimo saa vierasta pillua tarjolla

0 kommentit
Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *