Naisen laukeaminen yhdynnässä anaali

voimakkaampi kuin miehen orgasmi. Alle 40-vuotiaiden naisten luku oli laskenut vuosista 197119 ja 2015. 4, klitoriksen, häpyhuulten ja emättimen aukon hermotuksella sekä verenkierrolla on suuri merkitys naisen orgasmin muodostumisessa. Tämä pätee etenkin yhdyntöihin. 8, kinseyn raportti antoi ymmärtä, että naiset saisivat orgasmin vain klitoriksen suorasta stimulaatiosta, mutta osa naisista saa orgasmin vaginasta tai jopa vain ajatuksen voimalla. Molempiin yhdynnässä keskittyvien luku oli 53, ja heitä oli reilu puolet naisista. Myös koskettelu ja kyky avoimeen keskusteluun seksistä ovat yhteydessä orgasmeihin yhdynnöissä.

Naisen laukeaminen yhdynnässä anaali - Keskustelu - Naisen

Siemensyöksyä seuraa lepovaihe (refraktaariaika jolloin kiihottuminen ja orgasmin kokeminen eivät ole mahdollisia. Myös lantion lihasten oletetaan vaikuttavan orgasmin tuottamiseen. 8 Geenit selittävät kolmanneksen naisten orgasmin yleisyydestä. Tämän vaiheen kesto vaihtelee käytännössä olemattomasta kokonaiseen päivän asti yksilöllisistä tekijöistä johtuen. Naisista kolmannes saa yhdynnässä orgasmin keskittymällä kiihottamaan klitorista, ja heistä vain 40  sai yleensä orgasmin yhdynnässä.

Naisen laukeaminen yhdynnässä anaali - Naisen orgasmi

Tuoreimmassa yhdynnässän naisista 8  ja miehistä 4  oli saanut useita orgasmeja. Yli 18-vuotiaat voivat tarkastella palstan sisältöä ja osallistua keskusteluun omalla vastuullaan. Jokaisessa yhdynnässä orgasmin saa 67 prosenttia. Orgasmin lähestyessä klitoris vetäytyy ja pienet häpyhuulet saavat tummemman sävyn. Biologian professori Elisabeth Anne Lloyd on esittänyt, että naista ei ole evoluutiossa suunniteltu saamaan orgasmia. Vain puolet naisista kokee orgasmin useimmissa yhdynnöissä. Suomalaisista naisista rakasteltaessa 46  saa ainakin yleensä orgasmin, miehistä 93  (finsex 2015). Naisen orgasmia edeltä emättimen kostuminen ja klitoriksen paisuminen.

0 kommentit
Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *